CEVİZ’İN TADI, 84 farklı mineral içeren özel kaya TUZU’NDA
Özel solüsyon ile fırınlanan cevizlerimizde kullandığımız tuz; sağlık için oldukça faydalı olan 84 farklı mineral içeren Erzincan kemah doğal kaynak tuzudur.
CEVİZ’İN EN BİLİNEN GENEL FAYDALARI
- Çok az kişi tarafından bilinen, çocukların zeka gelişiminde önemli rol oynayan gümüş iyonu barındırır.
- Yüksek kalitedeki antioksidanlar ve besin değerleri sayesinde tüm vücuda fayda sağlar.
- Başta kalp-damar sağlığı, bağışıklık ve sindirim sistemi, kolestrol, hafıza ve cilt ile ilgili olmak üzere bedenimizin ihtiyaç duyduğu doğal destek besinlerinden biridir.
- Ceviz, sadece birkaç gıdada bulunan güçlü antioksidan içerir. Ceviz sperm kalitesini arttırır, kilo kontrolüne yardımcı olur, beyin sağlığı ve Tip 2 diyabet için destek sağlar. Kolestrolü düşürür.
- Ceviz; sağlıklı bir yağ, protein ve lif kaynağıdır.
- Bir avuç ceviz, yüksek miktarda bakır, manganez, molibden ve biyotinin yanı sıra bitki bazlı omega-3 yağlarının günlük önerilen değerinin yüzde 100’ünden fazlasını sağlar.
FIRINLANMIŞ CEVİZ’İN
BİLİNMEYEN FAYDALARI
Özel işlemlerden geçirilerek, fırınlanıp özel bir ambalajlama yöntemi ile satışa sunulan “Fırınlanmış Ceviz”, yüksek kalitedeki antioksidanlar ve besin değerlerini koruduğu ve insan sağlığı için büyük tehdit oluşturan başta “aflatoksin” üretmediği ve omega-3 gibi bileşenleri fazlasıyla yoğun bir şekilde koruyup içinde barındırdığı ve diğer küf ve mantarlara karşı dirençli olduğu için tüm vücuda maksimum fayda sağlar.
SağlığıMIzdan daha önemli ne var?…
CEVİZİN MUHTEŞEM FAYDALARI
Fareler üzerinde yapılan bir araştırmada 18 hafta boyunca dört tane bütün ceviz ile beslenen farelerin aynı miktarda başka bir yiyecekle beslenen farelere kıyasla daha yavaş büyüyen daha küçük tümörlere sahip olduğunu kaydetti.
Ceviz, hastalıkların tedavisinde yardımcı olur..
NEDEN FIRINLANMIŞ CEVİZ TANELERİ?
- Ananelerimizden ve babannelerimizden kalan,
geleneksel lezzeti harmanlayıp günümüze uyarladık. - Tamamen doğal bileşenlerden üretilmiştir.
- Akredite gıda laboratuvarlarından besin değerleri değişmeden
başarı ile çıkmıştır. - Kuruyemişlerin, özellikle cevizin düşmanlarından olan,
aflatoksin mikrobu oluşmaz. - İçeriğinde “sıfır” koruyucu, katkı maddesi, trans yağ, ışınlama ve gaz gibi maddeler barındırmaz.
- Yüksek kalite standartlarında hijyen kurallarına uygun üretilmiştir.
Cevizlerimiz, ülkemizin farklı yörelerindeki farklı üreticilerden temin edilmektedir.